Rólam

A bőröd legyed a védőpajzsod!

alázat és elhivatottság

Nagyné Fodor Bernadett vagyok, anya, társ, a natúrkozmetikumok szerelmese, ezáltal az ENBÉ Natural Beauty márka megálmodója. Beleszülettem a kézműves szappanok világába, s már gyermekként is természetes volt számomra, ahogyan a dédnagymamám melegeljárással főzi magának a szappanokat. Talán ez volt az első olyan élményem, mely tudat alatt, de elindított a natúrkozmetika felé.

Felnőve, már édesanyaként még fontosabbá vált számomra, milyen termékekkel találkozik gyermekeim bőre, ezért nem álltam meg az alapoknál, elkezdtem utánajárni, utánaolvasni a természetes kozmetikumoknak. Éjszakákon át bújtam az összetevőlistákat, elemeztem a hatóanyagokat, hogy aztán nappal minden tudásomat latba vetve kísérletezzek, s hozzam létre saját termékeimet. Ebben mesterem, Aranka néni volt segítségemre, akinek házi műhelyében sajátítottam el a kézművesszappan-készítés fortélyait. Egy éven át minden héten – mint egy jó tanítvány jártam hozzá, hogy elképesztő tudását átadja nekem. Ez idő alatt többet tanultam a szappanokról és az életről, mint előtte bármikor. Tőle nemcsak a hagyományos melegeljárásos technikát sajátíthattam el, hanem szakmai alázatát, jóságát és professzionalitását is. Titkai kincsek, melyeket szívemben őrzök örökre.
A natúr szépségápolás mindig nagyon fontos volt számomra, így örömmel vetettem bele magam az újabb és újabb receptekbe. Nem elégedtem meg az elég jóval, én a tökéletest vágytam megalkotni.

ENBÉ Natural Beauty ENBÉ natúrkozmetikumok

Az én magyar natúrkozmetikumom

az Enbé natural beauty, és ami mögötte van

ENBÉ Natural Beauty Nagyné Betti natúrkozmetikumokSzenvedéllyel és lelkesedéssel egészítettem ki egészségügyi tanulmányaim során már megszerzett biokémiai tudásomat, ezért elvégeztem a Házikence Tanoda képzését is. Az addig megszerzett tapasztalataim, a rengeteg tanulással, gyakorlással, tökéletesítéssel töltött hónapok, évek munkája eredményeképpen hoztam létre az ENBÉ Natural Beauty márkámat.

Elhivatottan és alázattal dolgozom azon, hogy az ENBÉ natúrkozmetikumai olyan minőséget képviseljenek, melyek méltán megállják helyüket a természetes kozmetikumok világában. Számomra ez nem csak egy márka, ez az én küldetésem, az alkotásom azon emberek számára, akiknek fontos a természetesség, s bőrük vegyszermentes ápolása.
AZ ENBÉ az én alkotóműhelyem, legbelsőbb énem, második otthonom. Az út, melyen járva neked is adhatok.

Az ENBÉ azt jelenti: gondoskodás és minőség. Minden terméknek megvan a maga története, s ha megkérnénk őket, mesélnének azokról a hétköznapi problémákról, melyek sokak számára lehetnek ismerősek. Az ENBÉ termékei valódi emberek valódi problémáira kínálnak természetes megoldást. Egy-egy termék fejlesztése akár évekig is eltarthat, hiszen a tökéletességre való törekedés során nem alkuszom meg középszerű megoldásokkal. Ez az elhivatottság és alázat kísért utamon az ENBÉ megalkotásáig, s ez visz tovább a natúrkozmetikumok megalkotása során is. Így született meg az egykori legelső, a cseresznyevirágos testápoló is, melyet három teljes éven át fejlesztettem. Noha eredetileg családunk szükségletei hívták életre, mára törzsvásárlóim egyik kedvenc terméke lett.

Termékeimet folyamatosan ellenőrzött, steril körülmények között állítom elő, a frissesség megőrzése érdekében alkalmanként kis mennyiségben, de mindenkor kiváló minőségben. Kizárólag természetes gyógynövény-alapú színezékeket, 100%-ban valódi, természetes illóolajokat és natúrkozmetikum gyártásban jóváhagyott tartósítószereket és adalékanyagokat használok. 

Az ENBÉ Natural Beauty számomra nem csupán egy natúrkozmetikai márka. Az ENBÉ Natural Beauty egy nyelv, mellyel kifejezhetem a természetes kozmetikumok iránti szeretetem, s kapcsolódhatok azokhoz, akik számára ugyanolyan fontos a vegyszermentes testápolás. Ezek a magyar natúrkozmetikumok kötnek össze bennünket, melyet bátran használhatsz kisbabád bőrén, de akár gyermeked, édesanyád, férjed számára is tökéletes megoldást nyújtanak. A gondoskodást, mely mindannyiunkban közös, hívja életre az ENBÉ Natural Beauty.

Shopping Cart
Scroll to Top