vélemények

"A család minden tagjának megvan a kedvence: ajakápoló, sarokápoló, arckrém, szappan, testápoló. Szuper termékek, hatásosak, csodaszép design. A samponokat most teszteljük!."
"Szinte minden testápoló termékemet ENBÉre cseréltem. Kedvenceim a szappanok, a kézápoló, a sarokbalzsam, a testvajak és testápolók. A krémeknek nagyon jó az állaguk, hamar felszívódnak, de mégis táplálóak."
"Bár mondhatnám, hogy előnyöm van,mert személyesen ismerhetem Bettit, így a kezdetektől próbálgathattam a termékeit, de ennek ellenére is kétség nélkül állíthatom, hogy ő nemcsak az ismerősök, de minden vásárlói visszajelzésre a legjobb tudása szerint reflektál, ezek alapján fejleszti termékeit. Nagy kedvencem a cseresznyevirágos testápoló és a hialuronsavas éjszakai arckrém, de érdemes kipróbálni minden krémet, szappant, dezodort...- én is ezt teszem(: Mindig kíváncsian várjuk az újdonságokat!"
"Szívvel készített csoda dolgok a család minden tagjának! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha kipróbálod nem tudod abba hagyni!"
"Szeretném mégegyszer megköszönni a testápolót, amit korábban nyertem és Bernadett Nagyne Fodor-től személyesen vehettem át. 🙂 Szuper az illata, gyors a felszívódása és tényleg nagyon hatásos (nekem száraz a bőröm). Ajánlani tudom mindenkinek."

iratkozz fel az ENBÉ hírlevélre

Hírlevél feliratkozás
Hozzájárulás
Shopping Cart
Scroll to Top