ENBÉ Citrus kéztisztító gél 70%-os alkohollal, 100 ml

1,790 Ft

A megfelelő higiénia fontos lépés egészségünk megőrzésében. A bőrünkről a kórokozók könnyen a testünkbe juthatnak, különböző fertőző megbetegedéseket okozhatnak.

Az ENBÉ Citrus kéztisztító gélünk több, mint 70% alkoholtartalmánál fogva hatékonyan fertőtleníti a kezed.

A bőr védelme érdekében glicerint és panthenolt adtunk hozzá, hogy hidratálja bőrödet, ne engedje a kiszáradását. Frissítő illatát a citrus és eukaliptusz olajoknak köszönheti.

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: PH009 Kategória: Címke:

Hogyan használd?Citrom

Nyomj a tenyeredbe a gélből, majd alaposan dörzsöld be vele tenyeredet és kézfejedet, teljes száradásig. Nem igényel öblítést!

Mit javaslunk még?

  1. Ezt a terméket csak akkor használd ha el kell otthonról menned, és nincs lehetőséged a  szappanos, meleg vizes kézmosásra!
  2. Az alkohol irritálhatja, kiszáríthatja, hámlasztja a bőrt, károsítja a bőrsejteket, és lebontja a természetes védőréteget, ill. vizet von el a bőrsejtekből, növeli ezzel a  bőrgyulladás kialakulásának az esélyét. Ennek elkerülése érdekében használj magas, hidratáló hatóanyagokban gazdag kézkrémet.

Figyelmeztetések:

Tűzveszélyes. Szembe kerülve súlyos szemirritációt okoz. Aktív anyag: Etanol

Ha a gél szembe kerül: néhány percig óvatosan öblítsd le vízzel és fordulj orvoshoz!

Biztonságos használat: gyermekektől elzárva tartandó!

Hőtől, nyílt lángtól, és más gyújtóforrásoktól tartsd távol!

A WHO ajánlását az alkoholos kézbedörzsölés menetéről szóló javaslatát ide kattintva tekinthetitek meg, a fertőtlenítő kézmosás menetét pedig ide kattintva.

Összetevők/INCI:

Alcohol, Water/Aqua, Glycerin, Hydroxyethyl Cellulose, Panthenol, Citrus Sinensis  Oil, Citrus Paradisi Oil, Citrus Limon Oil, Eucalyptus Globulus Oil, Iso-Propanol, MEK

Kiszerelés

100ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ENBÉ Citrus kéztisztító gél 70%-os alkohollal, 100 ml” értékelése elsőként
Shopping Cart
Scroll to Top