Tanévzáró felfrissülés ENBÉ natúrkozmetikum társaságában

nyar-ENBE

Június közepén becsukódnak az intézmények ajtajai. Indulnak a táborok, bőröndök telnek meg a nyaralásra csomagolt ruhákkal, kozmetikumokkal. Azonban, mielőtt igazán kezdetét veszi a nyár, jó egy kicsit megpihenni és rákészülni az elkövetkező 2,5 hónapra. S mi adhat igazán kellemes élményt és felfrissülést? Egy jó natúrkozmetikum mindenképp.


natúrkozmetikum segítségével Töltődik a test, töltődik a lélek is

Akár elindultatok már nyaralni, akár nem, helytől függetlenül kipróbálhatod az alábbi bőrápolási rutinjainkat ha egy kis kényeztetésre, töltődésre vágysz. Bőven elég elővenni a kedvenc kozmetikumokat, és csípni egy kis énidőt a zsúfolt napokból. Az önmagunkra fordított idő pedig mindenképpen megtérül.

Mivel a legtöbb szekrényből már előkerültek a papucsok és szandálok, érdemes foglalkoznunk a lábápolással. Az ápolt láb az igényes megjelenés része, nem mellesleg a komfortérzetet is növeli. Egy jó pedikűrös csodákra képes, azonban, ha erre sem időnk, sem kapacitásunk nincs, a teafaolajjal gazdagított sarokápoló kárpótol érte. Könnyen beszívódik, nem zsíros, hidratál és gyógyítja a hámsérüléseket is. Használatával kiválthatod a habkövet, és bátran viselhetsz szandált, papucsot a nyári melegben.

Ha a lábaid már rendben vannak és sikerült egy kicsit ellazulni, képzeld el, ahogy beülsz egy kád kellemesen meleg vízbe. Becsukod a szemed és olyan helyre képzeled magad, ahol a legszívesebben lennél. Ha a Virágosrét szappant választod ehhez az élményhez, illata a nyári, gazdagon virágzó rétre repít. kecsketejpornak és a hozzáadott joghurtnak, valamint a gazdag shea vajnak köszönhetően krémesen lágy, jól habzó szappant kapunk, ami megnyugtatja és hidratálja a legérzékenyebb bőrt is. Igazán értékes natúrkozmetikum, mely feltölt és ellazít.

Nem csak testünk töltődik fel, lelkünknek is jót tesz ez a gyengéd gondoskodás.

A természet érintése, a natúrkozmetikum

nyar-kremdezodor-ENBE

A nyári meleggel kiemeltebb szerepet kapnak az izzadásgátlók, melyek már számtalan variációban állnak rendelkezésünkre. Azonban jó, ha tudjuk, milyen kozmetikum kerül erre az érzékeny területre, azaz a hónaljunkra. Ebben is remek választás egy jó natúrkozmetikum. A pórusok eltömésével csak ártunk, ezért sem mindegy, milyen dezodort használunk. A teafa, zsálya, citrom és narancs illóolajoknak köszönhetően a Krémdezodor hamamelisz vízzel nemcsak antibakteriális hatással rendelkezik, hanem legyőzi a kellemetlen testszagot is. A fülledt nyári melegben is biztosítja az ápolt megjelenést. Fontos, hogy ez a krémdezodor nem az izzadás mennyiségét gátolja, hanem a kellemetlen szagokat szünteti meg természetes összetevőivel.

A bőr hidratálását és ápolását a legmelegebb hónapokban sem szabad elfelejteni. Egy kellemes, kényeztető fürdő után a megfelelő hidratálást a Cseresznyevirágos testápoló biztosítja olyan értékes összetevőkkel, mint az édesmandula olaj, cseresznyevirág, sárgabarackmag olaj, shea vaj. Gyorsan felszívódó krém, mely a száraz, repedezett bőrt puhává varázsolja, a benne található körömvirág és ligetszépe olajnak köszönhetően pedig az érzékeny, ekcémás bőrre is nyugtatóan hat.

naturkozmetikum-testapolo-ENBE

Könnyed feltöltődés natúrkozmetikummal, a természetesség jegyében

A natúrkozmetikumokkal való feltöltődés igazi, természetközeli élményt jelent. Nincsenek felesleges, a bőrt terhelő összetevők és adalékanyagok. A természet adta kincsekből készülnek, ez a titkuk, és az erejük is ebben rejlik.

A nyári meleg, izzasztó hőmérséklet, a strandolás, mind-mind igénybeveszik bőrünket. Június közepén, mikor vége az óvodai és iskolai hajtásnak, jó egy kicsit feltöltődni lelkileg, de testünknek is szüksége van töltődésre és hidratálásra.

Törekedjünk arra, hogy a természetesség felé billenjen a mérleg. Ezzel hosszútávon teszünk jót, hosszútávon gondoskodunk bőrünk megfelelő védelméről, ápolásáról.

Töltődj, készülj a nyárra natúrkozmetikumokkal, hogy bőröd az egészségtől ragyogjon!

Termékajánló

Hozzászólás

Shopping Cart
Scroll to Top