, ,

7 érzék
SZAPPANVÁLOGATÁS

5,490 Ft

Minden érzékszervre hatni fognak ezek a szappanok, még arra is, amiről nem is tudunk, hogy létezik. Meleg eljárással öntött szappanokból álló válogatás díszdobozban. Az általatok legjobban kedvelt szappankülönlegességeket gyűjtöttük egy dobozba.

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: ACS10 Kategóriák: , , Címke:

Kiváló ajándék lehet és minden bőrtípusnak hasznos. Allergénmentes, 90%-ban minősített bio alapanyagokból és bőrbarát natúrkozmetikában járatos összetevőkből meleg eljárással készült szappanok.

Nézd meg a szappanok leírását itt:

Csoki-narancs szappan 

Levendula szappan

Mézes zabpehely szappan 

Virágos rét szappan 

Csipkebogyó szappan 

Citromos joghurt szappan 

Rózsakert szappan  

 A doboza elegáns: az illusztrációt Nagy Anna festőművész készítette el az ENBÉ számára, hogy méltó és szép dobozban adhasd át az ajándékod.

A díszdoboz keménypapírból készült, a szappanok felhasználása után is használható apró tárgyak tartójaként. A dekorációját nem kötöttük egyetlen ünnephez sem, mert így szívesen felhasználja az ajándékozott és nem kerül egy-egy ünnep elmúltával a sutba.

 Hogyan lesz mégis egyedi az ajándék? 

Egy papírcsíkkal öleljük körül a dobozt, amelyre elkészítjük azt a személyes feliratot, amit rá szeretnél írni. A feliratot a megjegyzésben küldheted el, de írhatsz nekünk erről e-mailt is.

 Hogyan jut célba az ajándékod? Ha nem tudod személyesen átadni, feladjuk helyetted egyenesen a címzettnek. Ezzel megspórolod a dupla szállítási díjat. (A termékről, ha kéred, küldünk neked fotót a feladás előtt.)

 A doboz mérete: 185x55x50 mm

Tartalma 7 db ~40g-mos natúrszappan az ENBÉ megszokott minőségéből

Nézd meg a Rét kincsei szappanválogatást is!

Kiszerelés

csomag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„7 érzék
SZAPPANVÁLOGATÁS” értékelése elsőként
Shopping Cart
Scroll to Top