, , , ,

A rét kincsei
SZAPPANVÁLOGATÁS

5,490 Ft

Erdő, mező és a rét gyógyfüveivel készült, meleg eljárással öntött szappanokból álló válogatás díszdobozban. Az általatok legjobban kedvelt szappantípusokat gyűjtöttük egy dobozba.

Elérhetőség: Csak 3 maradt készleten

Kiváló ajándék lehet és minden bőrtípusnak hasznos. Allergénmentes, 90%-ban minősített bio alapanyagokból és bőrbarát natúrkozmetikában járatos összetevőkből meleg eljárással készült szappanok.

Nézd meg a szappanok leírását és összetevőinek listáját itt:

Levendula szappan 

Hévízi tündérrózsa szappan

Körömvirág szappan 

Virágosrét szappan 

Csipkebogyó szappan 

Citromfüves szappan 

Rózsakert szappan  

 A doboza elegáns: az illusztrációt Nagy Anna festőművész készítette el az ENBÉ számára, hogy méltó és szép dobozban adhasd át az ajándékod.

 A díszdoboz keménypapírból készült, a szappanok felhasználása után is használható apró tárgyak tartójaként. A dekorációját nem kötöttük egyetlen ünnephez sem, mert így szívesen felhasználja az ajándékozott és nem kerül egy-egy ünnep elmúltával a sutba.

 Hogyan lesz mégis egyedi az ajándék? 

Egy papírcsíkkal öleljük körül a dobozt, amelyre elkészítjük azt a személyes feliratot, amit rá szeretnél írni. A feliratot a megjegyzésben küldheted el, de írhatsz nekünk erről e-mailt is.

 Hogyan jut célba az ajándékod? Ha nem tudod személyesen átadni, feladjuk helyetted egyenesen a címzettnek. Ezzel megspórolod a dupla szállítási díjat. (A termékről, ha kéred, küldünk neked fotót a feladás előtt.)

 A doboz mérete: 185x55x50 mm

Tartalma 7 db ~40g-mos natúrszappan az ENBÉ megszokott minőségéből

Nézd meg a 7 érzék szappanválogatást is!

Kiszerelés

csomag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A rét kincsei
SZAPPANVÁLOGATÁS” értékelése elsőként
Shopping Cart
Scroll to Top