Ha természetes kozmetikum, akkor ENBÉ! Miért? Elmesélem 2 kedvenc termékem bemutatásával

Ha természetes kozmetikum, akkor ENBÉ! Miért? Elmesélem 2 kedvenc termékem bemutatásával

termeszetes-kozmetikum-ENBE

Mitől lesz megbízható egy természetes kozmetikum? Elsősorban az összetevők gondos megválogatásától, melyek a legjobb helyről érkeznek, magas tisztaságúak és engedéllyel rendelkeznek.

Az ENBÉ-nél minderre kiemelt figyelem jut.

Ha elolvassátok az összetevőlistákat, láthatjátok, mennyi értékes alkotóelemből épülnek fel a kozmetikumaim. Némelyik kizárólag az ENBÉ termékeinél található meg hazai viszonylatban, de vannak olyanok is, melyek neve ismerősen csenghet.

Számomra rendkívül fontos a megbízhatóság, hitelesség.

Márpedig ehhez szükség van a (jog)szabályok betartására, a készült természetes kozmetikum laboratórium által elvégzett ellenőrzésére is.

Természetes kozmetikum születik

Szerettem volna kiemelni a kedvenc termékeimet, de bevallom, nem volt egyszerű a választás. Mivel minden ENBÉ kozmetikumnak megvan a maga története, így mindegyik – kivétel nélkül – szívből születik. Talán ez a legnagyobb titkuk a gondos összetevő választás és vegyeszermentesség mellett.

Krémdezodor hamamelisz vízzel saját betegségem ihlette kozmetikum. Pár évvel ezelőtt kellett megküzdenem egy alattomos betegséggel, mely következtében az izzadásgátlásba, mint problémába ütköztem. Ugyanis az izzadás maga szükséges folyamat, nem szabad meggátolni a méreganyagok kiürülését. A kellemetlen szagokkal azonban nem akartam megbékélni, így elhatároztam, megoldom ezt a problémát. Olyan terméket képzeltem el, mely hagyja a méreganyagokat távozni a szervezetből (ez gyakorlatilag maga az izzadás), a rossz szagokat viszont megszünteti.

termeszetes-kozmetikum-kremdezodor-ENBE

Ez a krémdezodor nem tömíti el a pórusokat, hagyja lélegezni a bőrtnem tartja vissza a méreganyagokat és a ruhán sem hagy foltot. Alumínium mentes dezodor, antibakteriális illóolajkeverékkel, úgymint a teafa, zsálya, citrom és narancs természetes erejével. A benne lévő allantoin nyugtató, hámosító, gyulladáscsökkentő és bőrpuhító hatásával ápolja és kényezteti a bőrt.

Az első nagy kedvenc

naturkozmetikum-testapolo-ENBE

Mikor szóba jönnek a kedvenceim, nem hiányozhat a felsorolásból a Cseresznyevirágos testápoló. Ez a természetes kozmetikum szintén a szívem csücske, egy mérföldkő, ha úgy tetszik. Újszülött kortól használható, de minden korosztály számára ajánlom. Ez az első vizes krémünk, rengeteg munka van benne, mondhatni szívünket és lelkünket is beletettük.

A benne lévő sárgabarackmagolaj hosszantartó hidratáló hatást biztosít, könnyen felszívódik, érzékeny, problémás bőrre kifejezetten ajánlott. Regeneráló védőréteget képez a bőrön, így helyreállítja azt. Gyulladáscsökkentő és hámosító hatása a körömvirág – ligetszépe olajnak és shea vajnak köszönhető. A Cseresznyevirágos testápoló természetes kozmetikum, a testápolók királynője címet is megérdemelné, hiszen antioxidánsokban gazdag, regeneráló, környezeti hatások ellen védő összetevői teszik igazán értékessé a maga nemében.

Kemény munka a gyengéd ápolásért

Minden ENBÉ kozmetikum megalkotását komoly tervezés előzi meg. Az összetevőlista gondos összeállítása, az arányok felmérése, a kész termék laboratóriumi vizsgálata rengeteg energiabefektetést igényel. Azonban ez az én szenvedélyem.

Olyat adni az embereknek, ami segít, ami enyhülést nyújt a problémás bőrükre, feltölti vitaminokkal, antioxidánsokkal. Ápol és hidratál.

Olyan ez számomra, mint zongoraművésznek a mű megkomponálása. Jómagam is komponálok, csak muzsika helyett krémeket alkotok, krémdezodort, arckrémet, testápolót…

Örömmel és szenvedéllyel készítem a kozmetikumokat. Mert a ti örömötök az én sikerem, az én sikerem a ti elégedettségetek.

ENBÉ Natural Beauty ENBÉ natúrkozmetikumok

Termékajánló

Hozzászólás

Shopping Cart
Scroll to Top