ENBÉ felül záródó díszdoboz virágos mintával, masnival

800 Ft

Jól látod, most pedig az jön, hogy a gombhoz válogatjuk a kabátot. Ugyanis ez a doboz még üres és azt teszel bele, ami a legjobban tetszik a termékeink közül, mi pedig körülöleljük fagyapottal, lezárjuk, kötünk rá egy szalagot és ha kéred, ráírjuk a személyes üzenetedet.

Ha kész ajándék-válogatást keresel, nézd meg a Rét kincsei szappanválogatást és a 7 érzék szappanválogatást is!

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: DCS01 Kategória: Címke:

Mit tegyél bele?

Nincs jobb ötletünk az ajándékra, mint az ENBÉ natúrkozmetikumok. Nemtől és kortól függetlenül bátran adhatod őket ajándékba, mert nincs az a bőrtípus, akinek ne kellene megvédeni a természetes lipidrétegét vagy ne kellene ápolni a bőrét, és nincs az az ember, aki azt mondaná, hogy nem szeretné, ha a bőre lenne a védőpajzsa!

Termékeink kiváló ajándékok lehetnek és minden bőrtípusnak hasznosak. Allergénmentes, 90%-ban minősített bio alapanyagokból és bőrbarát natúrkozmetikában járatos összetevőkből készült bevizsgált termékek, minősített laboratóriumból. 

 A dobozaink illusztrációját Bazsik Anna festőművész készítette el az ENBÉ számára, hogy méltó és szép dobozban adhasd át az ajándékod.

 A díszdoboz keménypapírból készült, az ENBÉ natúrkozmetikumok elhasználása után is használható apró tárgyak tartójaként. A dekorációját nem kötöttük ünnephez, mert így szívesen felhasználja az ajándékozott és nem kerül egy-egy ünnep elmúltával a sutba, ráadásul ha szem előtt hagyja, mindig te fogsz róla eszébe jutni, ahányszor rápillant.

 Hogyan lesz mégis egyedi az ajándék?

Egy papírcsíkkal öleljük körül a dobozt, amelyre elkészítjük azt a személyes feliratot, amit rá szeretnél írni. A feliratot a megjegyzésben küldheted el, de írhatsz nekünk erről e-mailt is.

 Hogyan jut célba az ajándékod? Ha nem tudod személyesen átadni, feladjuk helyetted egyenesen a címzettnek. Ezzel megspórolod a dupla szállítási díjat. (A termékről, ha kéred, küldünk neked fotót a feladás előtt.)

 A doboz mérete: 200x120x70 mm

Méretek 20 × 12 × 7 cm
Kiszerelés

db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ENBÉ felül záródó díszdoboz virágos mintával, masnival” értékelése elsőként
Shopping Cart
Scroll to Top