Rigid box díszdoboz masnival – Töltsd meg szeretettel!

1,500 Ft

Jól látod, most pedig az jön, hogy a gombhoz válogatjuk a kabátot. Ugyanis ez a doboz még üres és azt teszel bele, ami a legjobban tetszik a termékeink közül, mi pedig körülöleljük fagyapottal, lezárjuk, kötünk rá egy szalagot és ha kéred, ráírjuk a személyes üzenetedet.

Ha kész ajándék-válogatást keresel, nézd meg a Rét kincsei szappanválogatást és a 7 érzék szappanválogatást is!

Elérhetőség: Készleten

Cikkszám: DCS2 Kategória: Címke:

Mit tegyél bele? 

Nincs jobb ötletünk az ajándékra, mint az ENBÉ natúrkozmetikumok. Nemtől és kortól függetlenül bátran adhatod őket ajándékba, mert nincs az a bőrtípus, akinek ne kellene megvédeni a természetes lipidrétegét, vagy ne kellene ápolni a bőrét, és nincs az az ember, aki azt mondaná, hogy nem szeretné, ha a bőre lenne a védőpajzsa!

Termékeink kiváló ajándékok lehetnek és minden bőrtípusnak hasznosak. Allergénmentes, 90%-ban minősített bio alapanyagokból és bőrbarát natúrkozmetikában járatos összetevőkből készült bevizsgált termékek, minősített laboratóriumból.

 A dobozaink illusztrációját Nagy Anna festőművész készítette el az ENBÉ számára, hogy méltó és szép dobozban adhasd át az ajándékod.

A RIGID BOX díszdoboz nagyon erős keménypapírból készült, van teteje és alja és ezek egymásba csúsztathatók. Az ENBÉ natúrkozmetikumok elhasználása után is használható apró tárgyak tartójaként. A dekorációját nem kötöttük ünnephez, mert így szívesen szem előtt hagyja az ajándékozott és nem kerül egy-egy ünnep elmúltával a sutba – és mindig te fogsz róla eszébe jutni.

 A doboz mérete: 200x160x70 mm

Méretek 20 × 16 × 7 cm
Kiszerelés

db

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rigid box díszdoboz masnival – Töltsd meg szeretettel!” értékelése elsőként
Shopping Cart
Scroll to Top